El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El relat més fosc de Rocío Carrasco, sobre la negligència mèdica que hauria comès Antonio David amb un dels fills
  • CA

Rocío Carrasco ha centrat el darrer capítol del seu documental en analitzar quan va trencar-se la relació amb la seva filla. Fa gairebé nou anys que no es parlen, una ruptura que es va gestar des de la infància de la petita. Segons el testimoni de la filla de Rocío Jurado, el seu exmarit li va prometre que faria l’impossible per prendre-li els nens. Una amenaça feta en la presentació de la demanda de separació que va aconseguir complir.

La protagonista d’aquesta història ha mostrat un informe psicològic que li van fer a la seva filla Rocío quan aquesta només tenia 5 anys. En les conclusions es pot llegir que la nena presenta signes d’ansietat i impulsivitat: “És l’anàlisi psicològica d’una nena de 5 anys que està vivint una situació terrorífica. És un informe que deixa constància que pot estar sent influenciada negativament pel pare i que es veu obligada a mentir i encobrir coses. És un SOS. Allà va començar la llavor del mal, allà ja li estava fent mal a la seva filla”.

“Va acabar passant el que no hauria d’haver passat mai, m’ha tret el més important de la meva vida… els meus fills. Me’ls ha tret i ha fet que m’odiïn. Els ha fet partícips de coses que no haurien d’haver vist i ha embrutat la seva ment”, relata completament trencada.

I d’aquí, a relatar un episodi encara més cruel amb el fill petit com a protagonista. Un cop separats, els nens marxaven alguns dies amb el pare. Per conveni els havia de tornar diumenge al vespre, però un cap de setmana va portar-los gairebé de matinada. En arribar, Rocío li hauria vist un gran bony en un dels braços: “Quan li vaig tocar, el nen va cridar. Li pregunto a la seva germana què ha passat i em diu que va caure d’una llitera dos dies abans, divendres. El nen tenia el braç trencat. Jo no podia creure’m que el pare no l’hagués portat a urgències, però la meva filla em va dir que el seu pare va dir que ja el portaria jo”.

Davant d’això, Rocío hauria demandat Antonio David per negligència. Poc després va acabar retirant la demanda, per això: “Una vegada més, no volia fer res que anés en contra del pare dels nens”.

Una història que torna a deixar en evidència Antonio David Flores, assenyalat com un home cruel i un pare no tan idíl·lic com vol fer creure.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa