El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco demana que la seva filla tregui els informes psicosocials
  • CA

Rocío Carrasco ja no es calla res. La filla de Rocío Jurado està cansada dels constants atacs que vénen per part de la seva família. L’última en fer-ho ha estat la seva filla, Rocío Flores. Però, per primera vegada, Rocío Carrasco ha respost amb molta contundència a la seva filla, que parlava de totes les vivències, negatives, que havia viscut quan estava a la casa de la seva mare i Fidel.

“Les seves vivències, a les que ella es refereix, estan reflectides en un atestat de la Guàrdia Civil, quan em va denunciar falsament per maltractament. També estan reflectides en un informe psicosocial per una modificació de mesures, amb perits del jutjat. I reflectides en un informe psicosocial del jutjat de menors que la condemna”, ha començat recordant la filla de Rocío Jurado.

Rocío Carrasco revela per què no es parla amb la família de la mare - Telecinco
Rocío Carrasco revela per què no es parla amb la família de la mare – Telecinco

Seguidament, ha afegit: “Les seves vivències a casa meva estan reflectides en tres informes psicosocials del jutjat. Si les vol tornar a explicar… Que tregui els tres informes, i que parli. No tinc cap problema. Aquestes són les seves vivències, les que fa servir en connivència amb el seu pare, per fer tot el que va fer. Les seves vivències són tres papers”.

Preguntada per si creu que la seva filla li falta al respecte, Rocío ha estat molt clara: “No para de faltar-me al respecte. Les seves declaracions són un reflex del que jo porto dient molt de temps, que el seu pare continua estan al darrere de tot”.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa