Reaparició contundent de Rocío Carrasco, sense por a criticar tota la família

La col·laboradora ha tret a la llum alguns dels secrets de la mare en la promoció de la nova temporada del documental

Rocío Carrasco ha tornat a Sálvame després de gairebé dos mesos de vacances. La filla de la Jurado ha començat a fer promoció de la segona temporada del seu documental, el que ara centrarà en analitzar per què no té relació amb la família materna. Aquesta setmana s’ha tornat a parlar molt de la mare, precisament, ja que ha sortit a la llum que existeixen uns diaris personals en els que la Jurado va escriure les seves reflexions més personals.

Alguns han criticat a Rocío per treure això a la llum, però ella nega que sigui cert: “No tenia pensat explicar això dels diaris. Ni tan sols ho havia mencionat en privat amb ningú. Ara bé, sí que és cert que existeixen aquests escrits. Són reflexions sobre la seva vida. Ara bé, el més fort no són aquests escrits, sinó els documents que he trobat. Tota la meva família ha mentit aquests anys i per això he fet el documental. Vull deixar clar que no està fet des del rancor o la maldat, sinó des de la veritat i no callaré més. Vull explicar-ho des del principi”.

Rocío deixa clar que ho traurà tot a la llum: “Crec que la decisió de la meva mare de casar-se amb Ortega Cano no va ser una decisió encertada. Ho creia abans, ho crec ara i ho creuré el dia que em mori”.

Rocío Carrasco torna de les vacances / Telecinco

Aquest va ser el tema estrella de la seva reaparició, però també va parlar de la relació amb els fills: “De la meva família no he rebut cap trucada de ningú, però tampoc no l’he esperat ni l’he volgut. Ara bé, espero tenir alguna amb els meus fills en un futur… encara que ara no tingui forces. No poso els meus dos fills en el mateix nivell, però deixem-ho aquí”. Més endavant les càmeres l’enfocaven plorant una mica i ella explicava per què: “M’han sortit les llàgrimes perquè Marta López m’ha dit una cosa molt maca del meu fill. L’he hagut de demanar que parés, perquè no hi ha res que em puguis dir sobre el meu fill que jo no sàpiga. M’ha vingut l’emoció…”. Una mare que fa molt de temps que no veu els nens i que encara confia en poder recuperar la relació amb ells.

Nou comentari