Surt a la llum el sou estratosfèric que cobra Rocío Carrasco com a tertuliana de ‘Sálvame’

Tenir-la de col·laboradora costa molts diners i no surt rendible tenint en compte les baixes audiències que aconsegueix

El fitxatge de Rocío Carrasco ha estat una de les bombes de la temporada televisiva. El seu documental va generar una audiència estratosfèrica i no es va parlar d’una altra cosa durant mesos. La filla de la Jurado és el personatge de moda i per Sálvame no la volia deixar escapar. El primer pas? Convèncer-la per signar una segona temporada del documental. A la primera va deixar verd l’exmarit, a partir de la tardor sabrem què va trencar la seva relació amb la família. Encara queden un parell de mesos fins a l’estrena d’aquesta segona part i es per això que el programa ha resuscitat una secció oblidada per fer-li un lloc en la plantilla. Convertida en la nova defensora de l’audiència, Rocío Carrasco va al plató del programa un cop per setmana.

La productora tenia moltes esperances en aquest fitxatge, fins al punt que van oferir-li un contracte boníssim amb un sou increïble. La Razón revela avui la quantitat estratosfèrica que han signat: entre 2.500 i 3.000 € per programa. Tenint en compte que hi va cada setmana, podria embutxacar-se fins a 12.000 € només per aquesta secció. A més a més li hauríem de sumar tot el que guanyarà amb les dues temporades del documental.

La inversió de la cadena ha estat considerable, d’això no queda dubte. Però els està generant tants beneficis com perquè sigui rendible? La revista Semana creu que no, ja que les xifres d’audiència que han fet en els dos dies de secció de Carrasco no han estat tan bons com s’esperaven. De fet, així ho confessen fonts properes a la cadena: “Crèiem que tindríem pics d’audiència i esperàvem que els dies en els quals Rocío estigués a plató es reflectirien en les xifres. No està sent així i ens preocupa“. Els dos dies que ha acudit Rocío han acabat fent menys audiència que el dia anterior, el que no és un bon senyal.

Rocío Carrasco | Telecinco
Rocío Carrasco en un dels vídeos promocionals de Sálvame | Telecinco

Sembla que Rocío Carrasco criticant l’exmarit i explicant la seva veritat sí que interessa, però Rocío Carrasco com a una tertuliana més no convenç tant com volien. De ben segur que des de direcció analitzen amb lupa els resultats de les seves següents intervencions… Hi ha molts diners en joc.

Comentaris

  M'importa una merda 22/07/2021 1:07 pm
  M'importa una merda el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb que s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs tota aquesta colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paràsits que viuen de sortir a la tele
   Xafek 22/07/2021 11:43 pm
   País de pandereta i farla....
   Sagitario 23/07/2021 9:24 am
   El Pitxot és que Tele 5, és la cadena Pitxot de ,l'Estat. És una fàbrica de ganduls, jovent que la seva vida només és viure a l'esquena dels altres, sense cap tipus de preparació. Només contertulians ficant.se a la vida dels demés. I venent les seves intimitats. No tenent vergonya. És una cadena pervertida i molt immoral i sexuada. Fomentan la immoralitat i permissivitat de tot tipus de delictes, lladres, mentides, desequilibrats, supervivents, gran hermano.. Són caldo de ganduls i gent que no saben que és treballar. Olga Moreno una manipulada com el Guardià Civil lladre i maltractador.
  Ricard 22/07/2021 1:12 pm
  Jo animo als catalans avorrits a incrementar massivament l'audiència d'aquest "programa" per poder augmentar encara més el sou d'una persona que segur el necessita i sobretot el mereix.
  Maiol 22/07/2021 5:07 pm
  Pena, qui ha passat pel mateix i no té possibilitats, ni tant sols de ser escoltat. Aquests si que és una llàstima.
  Anònim 22/07/2021 6:16 pm
  P

Nou comentari