El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco obre les portes de casa: urbanització d’alta seguretat i decoració clàssica
  • CA

És la famosa del 2021. Rocío Carrasco ha estat en boca de tots gràcies a les impactants confessions que ha fet en el seu documental a Telecinco, tres mesos de revelacions en un relat colpidor que ha fet parlar moltíssim.

La filla de la Jurado sempre ha estat molt preocupada per mantenir la seva casa allunyada del focus mediàtic, una mena de casa búnquer en una urbanització molt prestigiosa i protegida. Ara bé, gràcies a les connexions en directe que han fet amb ella des de casa, s’ha pogut veure com la té decorada. Es tracta d’un habitatge situada en una urbanització de més de 2.000 metres quadrats, amb piscina i gimnàs comunitari. Si alguna cosa la caracteritza, per això, és que els ofereixen una gran privacitat amb un protocol molt meticulós que impedeix que ningú no entri sense invitació.

Hem pogut veure que es tracta d’una casa decorada en estil clàssic, amb mobles antics, gerros orientals, fotografies de la mare i marcs de fusta. El sofà? Blanc i amb coixins blaus turquesa. I el terra, de marbre blanc a joc amb les parets.

Rocío mai no s’havia obert d’aquesta manera pel que fa a la seva història, com tampoc mai no havia permès que les càmeres entressin a casa. Gràcies a aquest documental, però, els més tafaners tenen material per imaginar-se com serà la resta de la seva llar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vicenç R G a juny 07, 2021 | 10:08
    Vicenç R G juny 07, 2021 | 10:08
    Els diners fan obrir moltes coses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa