Rocío Carrasco, Antonio David, Rocío Flores i Fidel Albiac es veuran les cares en el jutjat

En aquesta demanda, la filla de Rocío Jurado demana 120.00 euros al seu exmarit

El serial de Rocío Carrasco i Antonio David Flores no ha acabat encara. ‘El programa de Ana Rosa’, de Telecinco, ha informat en exclusiva del cara a cara que mantindran Rocío Carrasco i Fidel Albiac amb Antonio David i Rocío Flores. Els quatre hauran d’anar el proper 23 de maig als jutjats d’Alcobendas com a conseqüència d’una demanda interposada per la protagonista de la docusèrie ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’.

La periodista Marta Riesco ha explicat que “Rocío Carrasco ha interposat una demanda a Antonio David per considerar que es vulnera el seu dret a l’honor i a la intimitat“. El motiu d’aquesta denúncia es basa en “unes declaracions d’Antonio David l’any 2016, on parlava sobre el casament de Fidel Albiac i ella, i també dels sentiments dels seus fills”.

Rocío Flores i el seu pare, Antonio David, a ‘GH VIP’ | Telecinco

Rocío Carrasco ha triat com a testimoni a Fidel Albiac i Antonio David, per part seva, ha triat a la filla de tots dos, a Rocío Flores. “El jutge els ha admès a tots quatre, per la qual cosa hauran d’atestar tots allà el mateix dia”, ha detallat Riesco. Una decisió que provocarà el retrobament entre mare i filla, perquè el proper dia 23 de maig els quatre es veuran les cares en una sala dels jutjats d’Alcobendas.

“En aquesta demanda, Rocío Carrasco demana 120.00 euros a Antonio David i hi ha altres dues demandes més, i en totes demana els 120.000 euros”, ha conclòs Marta Riesco.

Nou comentari