El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco: ”Antonio David pot acabar a la presó”
  • CA

Ja s’ha fet públic l’avançament del capítol 11 de la docusèrie sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. En aquest tràiler, la filla de Rocío Jurado afirma: “Molts juristes d’aquest país m’havien dit que tenia tota la raó, però mai abans ha passat, no existeix un precedent”. En l’avançament, també apareixen unes declaracions d’Antonio David Flores davant dels mitjans de comunicación on assegura: “La meva exdona Rocío Carrasco em va denunciar per violència de gènere i he estat absolt“.

Però Rocío ho té clar, i replica: “No és així. Perquè un sigui absolt ha d’haver estat jutjat. I a aquest senyor no se l’ha jutjat mai”. En aquesta línia, afegeix: “Encara no és un cas tancat i jo estic convençuda que es farà justícia“. A més, recorda la filla de la Jurado que “ell li diu al jutge que és insolvent”. I en aquell moment en unes imatges es veu com Antonio David afirma que ha estat més de dos anys sense treballar. I Rocío matisa: “Encara no he trobat els dos anys i mig, sincerament”.

Seguidament, es veu com la filla de Rocío Jurado fa una relació dels ingressos que ha obtingut per exclusives Antonio David. “La majoria de les quantitats no les cobrava ell, les cobraven societats a les que ell pertenyia. I per aquest motiu vam decidir posar-li una querella”.

Davant la pregunta de la directora de la docusèrie de si Antonio David “podria anar a la presó?, Rocío respon amb total contundència: “Sí”. I així acaba el tràiler de l’episodi 11, que s’emetrà aquest dimecres a les 22 hores a Telecinco.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tal com raja a maig 16, 2021 | 15:54
    Tal com raja maig 16, 2021 | 15:54
    El que ha d'acabar és aquest culebrot de Rociitos i punyetes que no interessen ni aporten cap informació rellevant.
    • Icona del comentari de: Ton a maig 16, 2021 | 19:48
      Ton maig 16, 2021 | 19:48
      Tens tota la raó, per això ja hi ha Tele 5. Catalunya te d'estar per sobre d'aquests "culebrots" fastigosos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa