El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Apareix un testimoni clau que tindria proves del presumpte maltractament d’Antonio David a Rocío Carrasco
  • CA

Cristina Cárdenas va ser una de les amigues més fidels de Rocío Carrasco en l’època que va viure a Argentona. Ella els va oferir viure en el seu pis el 1995, uns mesos en els quals hauria estat testimoni del maltractament psicològic al que Antonio David Flores l’hauria sotmès presumptament. Així ho reconeix en una entrevista explosiva a la revista Lecturas: “Vaig veure com Antonio David maltractava a Rocío”. A més a més, revela que té una gravació d’àudio amb detalls d’aquesta agressió: “Si es reobre la causa penal, aportaré aquesta prova”.

La dona es mostra molt orgullosa de la seva antiga amiga, que s’ha atrevit a compartir el seu testimoni en el documental de Telecinco: “Estic contenta per ella. Necessita treure a la llum tot el que ha patit“. Assegura que tot el que ha explicat fins ara Rocío és cert: “Jo vaig viure amb ells i aquesta intimitat em va permetre ser testimoni de les contínues faltes de respecte d’Antonio David cap a ella. És un psicòpata. Ell va separar Rocío de mi i la va fer desconfiada, volia que no confiés en mi que havia estat el seu únic suport en aquella època. Ella pensava que jo l’havia traït en vendre el seu embaràs perquè Antonio David li va dir que jo m’havia quedat amb els diners de l’exclusiva”.

Cristina Cárdenas parla dels presumptes maltractaments d’Antonio David Flores a Rocío Carrasco a Lecturas

“Tinc una gravació d’àudio d’una agressió en la qual Rocío a acabar plorant i tremolant. Ho tinc documentat i guardat, la faré servir per ajudar-la perquè vull testificar davant del jutge“, confirma. I com és que no l’ha intentat ajudar fins ara? Ella es justifica dient que ho va intentar però que ningú no la va creure. Caldrà veure si acaba ajudant la seva antiga amiga després de tants anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa