Nou moviment d’Antonio David Flores, que ara demanda Rocío Carrasco per impagament

El tertulià i la seva exdona tornen a enfrontar-se als jutjats pocs dies després de l'emissió del documental

El documental de Rocío Carrasco ha retornat a primera línia mediàtica el seu tempestuós divorci amb Antonio David Flores. Les acusacions de maltractament que ha posat sobre la taula el deixen en molt mal lloc, encara que hi hagi un parell de sentències que l’absolen per manca de proves. Acomiadat de Telecinco, ell segueix defensant la seva innocència i carregant durament contra la mare dels seus fills.

Els seus fills viuen amb ell des de fa uns anys, quan Antonio David va aconseguir la custòdia. Això els hauria generat molts problemes pel que fa a la pensió alimentària, la que també els ha enfrontat als jutjats. Com que el nen petit viu amb Antonio David des de fa cinc anys, el tertulià va exigir una pensió de 200 € mensuals per poder fer front a part de les despeses que genera.

El Periódico ha tret avui a la llum que Antonio David Flores hauria denunciat a Rocío Carrasco el passat dia 1 de març per un delicte d’impagament de la pensió. Li reclama més de 7.000 € per no haver pagat la pensió en els últims res anys, una querella que s’hauria presentat quinze dies abans de l’emissió del documental i de la qual tenen més informació a El programa de Ana Rosa.

Antonio David Flores vol denunciar - Telecinco
Antonio David Flores vol denunciar / Telecinco

“La querellada ha mostrat apatia, desídia, negligència i abúlia respecte a les seves obligacions com a mare, tant afectives com econòmiques, que mai no ha satisfet des de la primera resolució del cas. La mala fe es reflecteix en la falta de preocupació i interès i la seva escassa intenció de no voler satisfer amb l’obligació del pagament de la pensió alimentària ni de l’assegurança mèdica que estava a càrrec seu des del primer conveni pactat entre ambdós”, pot llegir-se a l’escrit de la jutgessa. Antonio David demanaria que se cités a declarar la imputada, que s’enfronta a penes de presó.

Ara bé, la jutge és conscient que Antonio David Flores encara deu un deute de 60.000 € a la seva exdona per un antic deute judicial. Un nou enfrontament de l’exparella, que acumula una llarga llista de demandes interposades.

Nou comentari