Rocío Carrasco dona més detalls del divorci amb Antonio David: “Em feia sentir terror i va aconseguir aïllar-me”

La filla de Rocío Jurado assegura que el seu exmarit va fer l'impossible per deixar-la sola i sense amics

Telecinco segueix traient suc del documental de Rocío Carrasco. Aquest diumenge oferiran dos nous episodis, dels quals acaben d’emetre un tràiler sucós que clarament ha aconseguit cridar l’atenció dels teleespectadors. En aquesta ocasió, la filla de Rocío Jurado se centra en els primers mesos després de l’anunci de la separació d’Antonio David Flores. Una època que descriu com “aterridor” en la qual l’expolicia hauria mostrat la seva pitjor cara.

Tot hauria empitjorat encara més quan Rocío li hauria demanat separar-se. Antonio David, sempre segons el testimoni de Rocío, li hauria fet la vida impossible i li hauria deixat clar que faria “l’impossible” per aconseguir prendre-li els nens i fer que l’odiessin.

“Ell va passar d’infondre por a infondre terror. La seva finalitat era deixar-me sola i aïllar-me. Tot aquell que estava al meu costat va acabar desapareixent”, una estratègia cruel que afirma que va fer-lo guanyador. En el tràiler es pot veure una Rocío plena de ràbia i impotència en reconèixer que el seu exmarit va aconseguir enfonsar-la.

Rocío Carrasco, en el seu documental - Telecinco
Rocío Carrasco, en el seu documental / Telecinco

A més a més, la protagonista parlarà dels inicis de la seva relació amb Fidel (el seu actual marit). Els temes més potents? L’accident de cotxe que van patir, el robatori de les cartes de la caixa forta que presumptament hauria venut Antonio David, l’adopció dels seus germans petits i, finalment, la sentència de divorci que es va fer el gener del 2001.

Nou comentari