El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco acusa Antonio David Flores de robar-li una caixa forta
  • CA

Després de l’emissió dels capítols 0, 1, 2 i 3 de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, aquest diumenge veuran la llum els capítols 4 i 5, on la filla de Rocío Jurado continuarà explicant com era la relació amb el pare dels seus dos fills.

Així, després d’explicar alguns detalls de la seva tempestuosa relació amb Antonio David Flores, l’últim episodi va deixar els espectadors amb la intriga de saber què va passar després que Rocío li comuniqués al seu marit que volia separar-se.

El quart episodi farà sortir de dubtes a tothom, segons un avançament que ha emès el programa ‘Sálvame’. “Va passar d’infondre por a infondre terror“, hem vist dir a Rocío en el tràiler del proper programa que s’emetrà aquest diumenge a les 22.00 hores a Telecinco.

A més, la filla de Rocío Jurado parlarà del robatori d’una caixa forta que fa patir. I acusarà directament a Antonio David Flores. “Qui s’emporta una caixa forta del meu dormitori de la Moraleja és el pare dels nens“.

A més, recorda que hi havia dins: “En aquesta caixa forta tenia joies meves; un anell que em va regalar el meu padrí quan era una nena que la meva mare va estar guardant fins que vaig ser major d’edat; un rellotge d’acer; hi havia rellotges de Cartier; hi havia documents, papers meus…”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa