Robert Pattinson provoca la bogeria amb la seva primera imatge com a Batman

Robert Pattinson s’ha convertit en trending topic mundial per les seves primeres imatges en la nova pel·lícula de Batman. L’actor s’ha ficat en la pell de Bruce Wayne en un film que veurà la llum aquest pròxim estiu. Un projecte capitanejat pel director Matt Reeves que no ha estat exempt de polèmiques.

Ben Affleck era l’última estrella de Hollywood a posar-se el vestit d’aquest superheroi de DC Comics. Encara que les crítiques no van ser del tot positives, el seu paper en les tres pel·lícules va ser aplaudit.

Tot i així, el seu pas en ferm de fer una nova pel·lícula sobre Batman en la qual ell fos el director i el protagonista el va portar pel camí de l’amargor. La seva separació de Jennifer Garner i els seus problemes amb les addiccions el van portar a abandonar el projecte.

Una decisió que va portar a Warner a continuar el projecte amb Matt Reeves. “Estic desitjant veure-ho. Tenen a un gran director. Estan fent una espècie de, no vull dir massa … però estan fent una versió més jove, una versió amb un noi més jove que està començant… Estic segur que serà genial”, explicava mesos després Affleck.

Nou comentari