Roben a Jorge Javier i no pot sortir de Lisboa

"Em van robar la bossa. Amb la cartera dins i la documentació. I el mòbil", explica el presentador

 

Jorge Javier Vázquez a Lisboa fa dos mesos
Jorge Javier Vázquez a Lisboa fa dos mesos | Instagram @jorgejaviervazquez

El presentador de Telecinco Jorge Javier Vázquez ha estat víctima d'un robatori a Lisboa. Ha estat ell mateix qui ho ha explicat en el seu blog de la revista 'Lecturas': "Diuen que no cal tornar als llocs en els quals s'ha estat feliç. Com no sóc molt partidari de creure en els “diuen” em planto a Lisboa per distreure'm una estona. Em rep plovent però jo no m'enfonso encara que la meva idea de passejar sense parar se'n va en orris perquè porto unes sabatilles amb les quals rellisco contínuament. Sóc a punt de caure unes sis o set vegades però jo, inassequible al desànim, camino i camino fins a la una del migdia. A aquesta hora estic ja avorrit de passejar sota la pluja i em fico en un restaurant a esmorzar. Arriba un matrimoni francès i sóc a punt de parlar amb ells i explicar-los les meravelles de la ciutat perquè es veu que són nous. Però em reprimeixo", comença el relat Jorge Javier.


I continua l'explicació: "Després de la migdiada em tiro de nou als carrers, faig unes fotografies meravelloses i en el restaurant en el qual entro a sopar a les set de la tarda succeeix la tragèdia. En el moment menys pensat em roben la bossa. Amb la cartera dins i la documentació. I el mòbil. Ve a buscar-me la policia i em porta amb cotxe a una comissaria a denunciar. Com hi ha massa gent em porten a una altra. Així passo la meva nit del diumenge. Denunciant. Encara sort que en els trajectes sona la veu de Vanessa Martín".Jorge Javier assegura que "si el diumenge va acabar regular, el dilluns va començar pitjor. A la policia em van assegurar que amb la denúncia podria viatjar però en arribar al mostrador del vol m'indiquen que sense document amb fotografia no és possible agafar el vol. Nervis. Col·lapse". I segueix: "Els dic que treballo en televisió, que tenen fàcil saber que sóc jo el de la targeta d'embarcament mirant en internet. Però tot els ha de sonar molt marcià perquè no em fan ni cas. Que vagi a l'ambaixada perquè em donin una solució. Com si estiguéssim en guerra".


I el presentador conclou el text: "Els dic a punt de plorar que tinc funció a la tarda. Em veuen tan desesperat que es conformen amb que els ensenyi via mail el meu DNI. Un noi de Puertollano em deixa el seu mòbil i el meu cunyat m'envia el joiós document. Em deixen volar. Encara estic tremolant. Així com la Jurado va dir 'No torno mai més a l'AVE'  jo no torno mai més a Lisboa en una estoneta".
Comentaris

envia el comentari