Roben dos milions en joies al cantant Daddy Yankee en un hotel de València

Daddy Yankee
Daddy Yankee | Europa Press

El cantant Daddy Yankee ha denunciat el robatori de joies que guardava a la caixa forta de la seva habitació en un hotel de València i diners que també tenia en aquestes dependències, segons publica aquest dijous el diari 'Las Provincias'. El valor del que han robat, que va denunciar l'intèrpret dimarts passat, ascendeix a dos milions d'euros, d'acord amb la mateixa informació. Fonts de la prefectura Superior de Policia del País Valencià únicament han confirmat el robatori de joies i diners en un hotel de València, sense precisar la identitat del denunciant, i que estan investigant els fets.

 

El cantant de Puerto Rico, considerat el "rei del reggaeton", va actuar el 5 d'agost al Festival Escena Gandia. La nit de dimarts va denunciar el robatori de diverses joies i diamants que guardava a la caixa forta de l'habitació del seu hotel, d'on una persona va endur-se'n el material sense deixar petjades ni aixecar sospites i després d'eludir les mesures de seguretat.

 

Avisada la Policia, els agents van dur a terme les primeres indagacions i es van centrar a visionar els enregistraments de les càmeres de seguretat per identificar totes les persones que haguessin entrat a les habitacions, d'acord amb la mateixa informació. Els policies del Grup de Robatoris de la Brigada Provincial van prendre declaració a diversos treballadors de l'hotel, al cantant i a dos dels seus acompanyants. Comentaris
crack
senyal que els tenia...
vaja
Es que tothom va pel món amb 2 milions d'euros en joies, sospitós
kiko
Cobrint l´assegurança de l´hotel no crec que li preocupi gaire.
aquest vol cobrar el que no li ha robat
cap hotel es fa responsable si no es a la caixa forta de recepció. el que et robin a l'ahitació i res es el mateix
Des de Mallorca
Millor. Així no anirà vestit tan hortera.
ecccsssssss
Quin horror! com anar pel món així?

envia el comentari