Risto rep la vacuna contra el coronavirus en directe: “Tinc fòbia a les agulles i sento pànic”

Les càmeres del seu programa han gravat com el presentador català rebia la primera dosi de Pfizer

Risto Mejide ha seguit l’exemple d’Ana Rosa i Susanna Griso i s’ha vacunat contra el coronavirus en directe. El presentador marxava en ple Todo es mentira per rebre la primera dosi de Pfizer. Les càmeres del programa gravaven tot el procés, el que permetia que els teleespectadors s’adonessin dels nervis del català.

Poc després, era ell mateix qui reconeixia estar espantat: “Tinc fòbia a les agulles i em fan pànic… Estic com un flam, però és igual. Tinc la sensació que amb aquesta vacuna comença l’inici del final d’un malson”.

Risto aplaudia l’organització del centre i l’esforç que està fent la Sanitat pública: “És increïble com de bé organitzat que està. Molt ràpid”. El presentador seia, rebia la punxada i ràpidament deixava clar que no li havia fet molestat: “Doncs ja estic. No m’ha fet gens de mal“.

Una manera molt eficaç d’intentar convèncer aquells teleespectadors amb dubtes, mostrar com és el procés de vacunació i evidenciar que no fa mal ni passa res. Els companys de programa han aplaudit Risto i l’han felicitat per avançar en el camí cap a la immunitat.

Comentaris

    M'importa una merda 22/06/2021 9:28 pm
    M'importen una merda els detalls de tota aquesta xurma que em veig obligat a mantenir
    Borinot 22/06/2021 10:48 pm
    És tan esclau del seu màrqueting, que el personatge s'ha crospit a la persona

Nou comentari