El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cuatro treu a la llum que una periodista famosa va comprar un bebè robat
  • CA

Risto Mejide ha centrat el programa d’aquest dimecres en un tema molt controvertit i dolorós, el dels nadons robats. A Todo es verdad han entrevistat una llevadora que va ser testimoni directe del robatori de desenes de bebès en un hospital. El relat que ha compartit ha estat horrible: “Vaig veure tot el que passava allà, que us asseguro que era pitjor que una pel·lícula de por. A aquests hospitals arribaven dones amb panxes postisses que eren ingressades en l’habitació del costat de la dona a qui robarien el nadó. Normalment eren noies joves a les que sedaven molt i a les que mentien, tot assegurant que el seu fill havia mort. En aquell moment era quan li entregaven el nadó a la parella que l’havia comprat. Entre les persones que van participar d’això, hi havia cantants, polítics i gent famosa”.

Parlem d’una pràcticament il·legal i summament cruel duta a terme per parelles que eren conscients del que estava passant, encara que també n’hi havia d’altres que pensaven que estaven adoptant un nen de manera legal. Aquest seria el cas d’una periodista molt famosa a Espanya, que hauria adoptat una nena robada: “La noia no s’imagina que va ser robada a la mare biològica d’aquesta manera. La mare adoptiva és una periodista molt famosa a qui no li agradaria veure’s involucrada en aquest tema. Crec que ha treballat a Mediaset“.

El presentador català insistia en què donés el nom perquè pogués fer-se alguna cosa al respecte, però ella optava per mantenir el seu silenci. Sigui com sigui, el que ha volgut deixar clar és que aquesta tàctica va existir durant molts anys a Espanya i que encara no se sap tot el que va arribar a fer-se. Hi hauria 300.000 nens robats, segons informa el programa, que ha tornat a col·locar sobre la taula un tema molt cru.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa