El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nou repte per a Risto Mejide: Mediaset el premia amb un altre programa
  • CA

Bones notícies per a Risto Mejide. Mediaset segueix confiant en ell i li ha ofert presentar un programa al prime time de Cuatro que el fa tornar a l’horari nocturn. El presentador català continuarà al capdavant de Todo es mentira, el que compaginarà amb un nou format similar que emetran una nit per setmana.

Així ho anuncia Yo Tele en exclusiva, que assegura que la cadena ha preparat un “germà petit” per al programa que s’anomenarà Todo es verdad. La seva estrena estaria prevista per a les primeres setmanes de l’estiu i tindria com a novetat la incorporació d’una secció d’entrevistes a plató amb alguns dels protagonistes de la setmana.

Volen que aquest programa mantingui l’essència del de les tardes, per la qual cosa també haurien fet l’oferta a Marta Flich. Ella seria una de les incorporacions d’aquest nou espai, així com també li haurien proposat a Miguel Lago i Anonio Castelo.

Risto Mejide parla dels indults als presos polítics - Cuatro
Risto Mejide parla dels indults als presos polítics / Cuatro

Caldrà esperar a la confirmació oficial de la cadena, que encara no ha dit res al respecte. Tampoc Risto s’ha pronunciat sobre aquesta nova aventura professional, un nou espai que el farà sumar més minuts a pantalla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa