El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Risto Mejide expulsa de plató Arcadi Espada i aquest contesta amb un àcid article
  • CA

Risto Mejide torna a posar-se al capdavant d’una nova temporada del seu mític ‘Chester‘. El publicista català asseurà en el seu sofà personatges d’actualitat en aquesta vuitena temporada que sembla que arriba amb moments molt potents. Encara no tenen data d’estrena, però l’equip ja està gravant els primers programes. Doncs bé, ha estat en aquesta fase de preparació que s’ha filtrat quina serà una de les entrevistes més cridaneres: la que ha fet a Arcadi Espada.

 

 

El polèmic periodista no ha quedat gaire content del resultat, per això, i ha decidit explicar per què en la seva columna d’opinió al diari El Mundo. El titular? Que Risto el va acabar expulsant de plató. Segons Espada, el problema va començar ben aviat, quan el presentador va titllar “d’animalades” algunes declaracions seves i va demanar-li que el tractés amb respecte: “Amb respecte estava dient el tio. Aquest tio. Amb respecte. Li vaig comentar que millor que acabéssim l’entrevista. Va rumiar-s’ho i va decidir que sí, que per primera vegada acabaria, bla bla. Em vaig posar dret tot deixant-lo al seu sofà. Vaig caminar fins a la cantonada del plató i des d’allà li vaig dir que el trampós era ell”. 

 

“Risto semblava atret per la sospita que jo era un polemista professional. I com no es va decidir a dir-me trampós, em va dir paranyer, un tipus especial de caçador (…). Poc després van aparèixer a una pantalla gegant trossos de les meves intervencions a ‘El Programa de Ana Rosa’. Un patchwork bast que circula des de fa anys per les fosses digitals, seccionat de tot context i destinat purament a l’entreteniment de les floretes encara més ocioses que odioses. Quan el ciclorama es va detenir, el sicofanta em va mirar amb un punt d’interrogància satisfeta, com esperant la contricció. Encara li va agradar menys que l’animés a exhibir la filmina sobre La Manada, que segurament guardava amb avarícia en honor del crescendo”, continua.

 

Risto Mejide
Risto Mejide | Cuatro

 

Aquestes crítiques no han fet gens de gràcia a Risto, que ha compartit l’article d’Espada i ha dit en to irònic: “Calla, que sembla que el ‘Chester’ li ha caigut malament a Arcadi Espada. L’única cosa certa és que aquesta és la primera vegada que expulso un convidat del ‘Chester’. El millor és que renegui ell mateix del que ell va escriure. I que molt aviat ho podeu veure vosaltres i jutjar vosaltres mateixos”. 

 

Una cosa està clara, que l’emissió d’aquest programa farà una molt bona audiència… I és que la polèmica està garantida.

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa