Risto Mejide, en quarantena, no presentarà ‘Todo es mentira’

Risto Mejide ha decidit confinar-se a casa com a mesura de prevenció davant la crisi del coronavirus. “Com a part de les mesures de control i contenció aplicades per Mediaset, us comunico que una part de l’equip de ‘Todo es mentira’ -entre els quals m’incloc- no tornarem al programa com a mínim fins al 23 de març”, ha anunciat en el seu Instagram. 

The show must go on, sí, però amb responsabilitat”, afegeix en el comunicat. D’aquesta manera confirma que Mediaset ha optat per mantenir a casa un grup de treballadors del programa per evitar contagis i garantir, així, tenir gent sana per poder continuar amb el programa. També ho han fet així a ‘El programa de Ana Rosa’, que ha confinat la substituta d’Ana RosaPatricia Pardo, per precaució.

Laura Escanes, per la seva banda, fa un parell de dies que s’ha sumat a una campanya que demana tothom que es quedi a casa sempre que puguin per evitar més contagis. “Estic segura que aviat podrem anar a prendre el sol, prendre’ns alguna cosa a una terrassa i veure jugar els nens en els parcs. Però ara no és el moment. Responsabilitat. Les recomanacions oficials són clares i tots podem fer alguna cosa, encara que sigui un gest petit. Si podem fer teletreball, fem-ho. Si podem tenir una reunió per videotrucada, fem-ho. Si podem ajornar el sopar de retrobada amb els amics, fem-ho. Si podem quedar-nos a casa veient una peli, millor. El cine pot esperar. No són vacances. Si pots evitar viatjar, no viatgis. No seran setmanes fàcils. L’organització de cada família tampoc no ho serà, però hem de ser responsables i mantenir la calma. Hem d’escoltar i fer cas a les recomanacions oficials. Jo em quedo a casa”, escrivia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estoy segura de que pronto podremos ir a tomar el sol, tomarnos algo en una terraza y ver jugar a los niños en los parques. Pero ahora no es el momento. Responsabilidad. Las recomendaciones oficiales son claras y todos podemos hacer algo, aunque sea un gesto pequeño. Si podemos teletrabajar, hagámoslo. Si podemos tener una reunión por videollamada, hagámoslo. Si podemos aplazar la cena de reencuentro con los amigos, hagámoslo. Si podemos quedarnos en casa viendo una peli, mejor. El cine puede esperar. No son vacaciones. Si puedes evitar viajar, no viajes. No serán semanas fáciles. La organización de cada familia tampoco lo será pero tenemos que ser responsables y mantener la calma. Debemos escuchar y hacer caso a las recomendaciones oficiales. #YoMeQuedoEnCasa

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Un matrimoni que es posa en quarantena per prevenció i que busquen donar exemple a d’altres. 

Nou comentari