El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Risto Mejide carrega contra Abascal, a qui acusa de mentider: “Fals! Qui manipula a qui?”
  • CA

El programa de Risto Mejide no cessa en el seu intent de descobrir les mentides dels polítics. A poc a poc va fent més audiència, el que omple d’orgull i satisfacció tot l’equip. Treballen sense descans, encara que molts els acusin de fer “telebrossa”. Gairebé cada dia protagonitzen alguna discussió amb polítics de diferents partits, el que sembla entusiasmar el presentador. L’última esbroncada l’ha tingut amb Santiago Abascal, encara que no ha estat en directe sinó a Twitter.

 

Tot començava amb un escrit del líder de VOX, que es quedava a gust criticant els mitjans de comunicació: “Em pregunten si hem de replantejar-nos la nostra relació amb els mitjans i crec que sí. Hem de combatre millor la seva capacitat de manipulació perquè és encara millor del que creiem”. Una acusació que no ha fet gens de gràcia a Mejide, que no accepta que el titllin de manipulador.

 

Risto Mejide a 'Todo es mentira'
Risto Mejide a ‘Todo es mentira’ | Cuatro

 

És per això que ha contestat amb un atac ben dur. Què li ha dit? Que és un mentider, directament: “Fals! En públic rebutgeu invitacions, com la de ‘Todo es mentira’, per debatre en directe i sense possibilitat d’editar res, mentre que en privat reconeixeu que ja us va bé així. Qui manipula a qui?“.

 

 

Risto ha deixat en evidència el líder del partit d’ultradreta, això està clar. Contestarà Abascal? Cal tenir en compte que, tal com diu Risto, VOX va negar-se obertament a acudir al debat que va organitzar el programa de Cuatro fa unes setmanes. Però és que fins i tot Canal Sur ha proposat a la formació que acudís als debats electorals, una invitació que també va negar.

 

 

Si no van anar als debats de TVE i Atresmedia va ser per la negativa de la junta electoral, però haguessin anat igualment? Que tenen en contra de la televisió? Com és que deneguen invitacions i després diuen que s’han de replantejar la seva relació amb els mitjans? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa