Crítiques a Risto i Escanes per viatjar a Nova York amb la nena de 3 mesos

Risto Mejide Laura Escanes han passat el Cap d’Any a Nova York, tot acomiadant-se del 2019 des de la mítica Times Square. Un destí molt especial al que han acudit amb el fill del publicista i la filla que tenen en comú, la petita Roma de tres mesos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ojalá os hagan volar como hacen estos 3 conmigo. Feliz 2020. #enaromados

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

Estan gaudint dels primers dies de l’any des dels Estats Units, un pla familiar increïble. Han publicat fotos des de punts emblemàtics de la ciutat, així com un parell de vídeos en un partit de bàsquet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La ciudad que nunca duerme menos el día 1 de enero por la mañana ?

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz. Vente. Vente.

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

Els seus seguidors han aplaudit les fotografies, amb enveja però simpatia. Ara bé, també n’hi ha hagut que els han criticat molt per haver fet un viatge de tantes hores d’avió amb un bebè de només tres mesos. La mateixa Laura Escanes ha confessat que l’aterratge va ser una mica complicat per a la nena, que hauria patit per culpa del canvi de pressió. Ara bé, afirma que la resta del vol va anar d’allò més bé.

Aquesta explicació no ha convençut a alguns usuaris, que han denunciat l’actitud de Risto i Laura. Així ho ha mostrat la influencer, que ha publicat una captura de pantalla d’una crítica d’aquest estil: “Després sereu pares responsables, no?”.  

Un comentari negatiu que va contestar de manera irònica: “Jo… ho sento! Per al pròxim viatge et consulto abans de passar el test de bons pares. Bon any des de Nova York”. 

Laura Escanes respon crítiques  Instagram

Laura Escanes respon crítiques / Instagram

Aliens a aquesta mena de comentaris, la família continua gaudint d’un hivern a Nova York que de ben segur que estan gaudint al màxim. 

Nou comentari