Risto fa fora de plató Girauta per insultar l’audiència

Risto Mejide i Juan Carlos Girauta s’han enfrontat durant l’últim programa de ‘Todo es mentira‘. L’emissió començava amb polèmica, ja que el presentador va recordar la crítica que havia fet Girauta uns dies enrere, quan va insultar els teleespectadors i els va dir “gilipollas“. Risto li va demanar que aprofités que tornava a ser en directe per demanar-los perdó, però Girauta seguia pensant el mateix i no va voler retractar-se; una picabaralla que acabava amb l’expulsió de Girauta de plató.

“Hi ha algú entre nosaltres avui que va fer una cosa que per a mi és inadmissible. I com que a aquest algú li tinc molta estima i molt de respecte, vull donar-li l’oportunitat avui de rectificar. Juan Carlos Girauta, fa exactament una setmana vas dir gilipollas als nostres teleespectadors”, engegava Risto. Un retret que Girauta matisava: “No vaig insultar a tots, sinó a aquells que van enviar missatges insultants. No rectificaré, no ho faré. Per què ho hauria de fer? No crec en aquesta rectificació”.

Risto i Girauta s'enfronten a 'Todo es mentira'   Cuatro

Risto i Girauta s’enfronten a ‘Todo es mentira’ /  Cuatro

El presentador insistia: “Recórrer a l’insult és una falta de respecte”. Però Girauta també: “El que van dir aquelles persones era insultant i jo sempre contesto els insults”.

Risto va voler calmar els ànims, però no ho va aconseguir: “Respecto el teu dret a no rectificar, però també has de respectar que hi ha coses que no faré. Et demano que et retractis“. Girauta seguia negant-se, fins al punt de desafiar Risto: “No, fes-me fora. Clar que sí, és el coherent”. I el presentador li feia cas: “Bé, doncs adéu, Girauta. T’he de fer fora. Em sap greu, però has de marxar”. 

El de Ciutadans no va voler marxar de bones: “Jo no vinc aquí a humiliar-me davant de ningú. Tu sí que has fet de tot, que has insultat a concursants. Aquí voleu fer la caricatura de la dreta i amb mi no ho fareu. Qui no m’ha respectat ha estat la gent que heu seleccionat i, per tant, la producció del programa. Ja ho fareu amb un altre, amb un pallasso”.

Una discussió que ha fet córrer rius de tinta a Twitter, tot generant-se un debat entre gent a favor i en contra de l’actitud de Girauta. 

Nou comentari