Risto, molt criticat després d’humiliar un company en directe: “Maleducat, dèspota i prepotent”

El presentador ha carregat contra un tècnic de so i li ha dedicat una forta reprimenda

Risto Mejide es mostra molt crític amb la gestió del govern i també amb els resultats de la crisi econòmica que ha causat la pandèmia. Des de Todo es mentira, el publicista català ha tornat a carregar contra l’última hora més actual: “Veiem que la incidència acumulada puja, que la pressió hospitalària s’incrementa, que hi ha 400.000 aturats més que fa un any, 900.000 persones en ERTO, 500.000 autònoms sense activitat… I enmig de tot això surt el president del Govern per dir-nos que no es compliran els terminis de vacunació que ens havia promès el mateix Govern. Perquè la data que ens havíem donat per tenir vacunat el 70% de la població no era a finals d’agost”.

Un presentador enfadat que havia d’interrompre el seu discurs quan un tècnic de so feia sonar un efecte que no li feia gens de gràcia. Per què? Risto estava comentant les preocupants xifres de l’atur quan se sentia un boom: “Eh, no posis el boom. De debò! Això no té cap sentit, estic parlant de coses molt serioses que afecten molta gent”, retreia Risto.

Ara bé, no content amb això, acabava l’esbroncada al company amb una clatellada encara més potent: “I si no ho entens, doncs treballa en un altre programa“.

Un comentari enverinat que semblava innecessari a bona part de l’audiència, que ràpidament omplien Twitter de crítiques cap a Risto per les seves formes: “Maleducat, dèspota i prepotent. Això es corregeix en privat i no d’aquesta manera”, deien alguns. Un retret del presentador que ha acabat sent més comentat que l’efecte sonor del que es queixava.

Comentaris

    D'on no n'hi ha no en raja 07/04/2021 8:20 pm
    Quan un es creu superior a la resta, a part de prepotent, només pot ser un mal nascut. Per molt mediàtic que un sigui, per molta pasta que un tingui, per molt producte de marketing que un sigui, un el que no pot fer, és irrespectuós i mal educat. Però el risto aquest és tot el contrari

Nou comentari