El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Risto sorprèn amb una clatellada en directe a Albert Rivera: “El xicot de Malú”
  • CA

Risto Mejide va entrevistar Albert Rivera en diverses ocasions durant els seus anys en la política, unes trobades en les quals sempre van ser cordials i semblaven mantenir una bona relació. Ara bé, això ha quedat en segon pla ara que els focus ja no il·luminen a l’exlíder de Ciutadans. Aquesta setmana, però, es torna a parlar d’ell gràcies a l’entrevista que ha concedit a Sonsoles Ónega en el reportatge especial que Mediaset ha preparat per celebrar el desè aniversari del 15M.

N’estaven parlant a Todo es mentira, el programa de Cuatro presentat per Risto, quan emetien un petit fragment de la part de l’entrevista d’Albert Rivera. El més fort? El comentari ple de sorna que deixava caure Risto: “Estic molt sorprès. No entenc la participació del xicot de Malú a l’especial… Suposo que hi haurà alguna explicació”.

Fer referència a l’expolític d’aquesta manera tenia la clara intenció d’intentar humiliar-lo, per descomptat, el que va donar ales a Joaquín Prat per preguntar-li a Risto directament per què ho havia dit. La resposta de Risto no va donar gaires pistes: “Ai, lladre… Ja t’explicaré alguna cosa en privat”.

Risto comenta la participació d’Albert Rivera en el documental del 15M / Cuatro

D’aquesta manera Risto deixa clar que la bona relació que mantenia amb el polític ha quedat lluny, ara bé, sense donar detalls molt concrets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa