Risto, en cadira de rodes i el peu enguixat després d’un fort ensurt

Risto Mejide i Laura Escanes tenien previst celebrar els quatre mesos de la seva filla, però els plans canviaven a l’últim moment per culpa d’un ensurt. El presentador gaudia del temps lliure del cap de setmana i aprofitava per jugar un partit a pàdel, el que l’acabava portant a l’hospital. Per culpa d’un petit accident durant el partit, Mejide hauria hagut d’anar al metge per descartar que l’esquinç fos res greu. 

Així ho explicava la seva dona posteriorment, quan agraïa els missatges de suport que estaven rebent: “Demà haurem de tornar al metge per descartar que no sigui res greu, ara toca repòs… Està baix d’ànims, és una putada. Esperem que no sigui res greu, gràcies pels vostres missatges”.

I és que els seguidors es quedaven molt preocupats en veure una fotografia de Risto amb el peu completament enguixat, el que fa pensar en fractura: “Visca l’esport, visca el pàdel”, escrivia ell per treure’n ferro. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viva el deporte. Viva el pádel.

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

Escanes havia publicat una foto seva assegut en una cadira de rodes, la que acompanyava d’un missatge divertit per no preocupar tant: “Ja tinc un marit en cadira de rodes. Això et passa per estar amb un vell, Laura, que no saps…”, deia tot fent broma. 

Risto, en cadira de rodes  Instagram

Risto, en cadira de rodes / Instagram

I d’aquí, a una altra foto de Risto amb un bastó: “El meu bastó i jo valorem molt seriosament passar-nos a la petanca. Tenim una edat”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi bastón y yo valoramos muy seriamente pasarnos a la petanca. #TenemosUnaEdad #ÉlEstáPeor #BuenoHoyNo

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

 

Nou comentari