Risto revela que va patir assetjament escolar en un discurs molt sorprenent

El presentador ha deixat l'audiència bocabadada en confessar que els companys el rebutjaven i l'insultaven

Risto Mejide ha trobat en Got Talent el millor escenari per mostrar-se tal com és. El membre del jurat ha aprofitat un moment emotiu de l’últim programa per confessar que va patir assetjament escolar quan era petit. Ho ha narrat com si fos un conte, un al·legat que ha sorprès molt els companys i també els teleespectadors.

No és habitual veure la cara més sensible de Risto, el que ha donat encara més valor a aquesta confessió: “Hi havia una vegada un nen a qui li agradava molt estudiar i passava hores en el taulell d’escacs. En algunes coses era un nen diferent i alguns dels seus companys de classe feien el que fa la gent quan no entén quelcom, rebutjar-lo. Un dia van escriure un insult molt lleig en una parada de tren. Aquell nen va arribar a casa plorant, però la seva mare va fer una cosa que li canviaria la vida per sempre. Li va donar un retolador i li va demanar que pensés què contestaria ell demà. Aquell dia, aquell nen va aprendre dues coses; a defensar-se per si mateix i el poder que tenien les paraules”.

Una història que sobta tenint en compte la imatge de noi dur que sempre ha mostrat, una careta que s’ha volgut treure durant uns moments: “Un dia la casualitat va fer que el truquessin per ser jurat en un programa de televisió. Es va presentar amb ulleres de sol, una manera de seguir defensant-se, i aquelles ulleres es van convertir en la seva senya d’identitat. Després de molts programes, centenars d’hores de televisió i alguna polèmica, va acabar a la taula més famosa de tots els temps, la del jurat de Got Talent. En aquest programa va descobrir la lliçó més important, que si aprens a defensar-te de tot allò que els altres volen que siguis, aconseguiràs ser tu mateix”.

Risto Mejide a 'Todo es mentira' - Cuatro
Risto Mejide a Todo es mentira / Cuatro

Unes reflexions que han generat molta sorpresa i encara més empatia, en revelar que el presentador té caràcter però també és molt sensible.

Nou comentari