El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Risto explica com es troba: “Tinc una ruptura fibril·lar”
  • CA

Risto Mejide ha patit un accident aquest cap de setmana mentre jugava a un partit de pàdel. L’hem vist en cadira de rodes i la cama dreta enguixada, però no sabíem poca cosa més… fins ara. El presentador ha volgut agrair als seus seguidors que s’hagin preocupat per ell, el que ha fet en uns vídeos que ha aprofitat per explicar com es troba.

Risto explica com es troba Instagram

Risto explica com es troba / Instagram

“Estic molt millor, però he tingut una ruptura fibril·lar del bessó dret. M’he posat en mans d’un equip mèdic boníssim i en només dos dies he fet una millora espectacular. No m’hauré d’operar perquè, afortunadament, no ha arribat al tendó. Seguiré la rehabilitació i aviat tornaré amb vosaltres”.

Un missatge positiu que ha acompanyat d’un aplaudiment als seus companys de ‘Todo es mentira’, que ha fet una molt bona audiència aquest dilluns. Ara bé, ha estat molt tendre també l’agraïment que ha dedicat a la seva dona, Laura Escanes, que l’està cuidant durant aquests dies de baixa: “Tinc la millor companyia possible, que és la de la meva família que m’està donant molt de suport. Estic molt content. L’amor de veritat, sense ñoñeries ni faules, es demostra en tres moments: en la malaltia, l’error i el perdó. I tu, amor meu, ja t’has tret un màster en els tres. Gràcies per estimar-me tan macament. Algun dia espero arribar a merèixer-te. I arribar sa. I viu”. 

I d’aquest missatge romàntic, a donar una bona notícia als seus seguidors: Risto ha tornat a escriure i ja prepara una nova novel·la: “Estic molt content perquè aquest accident també m’està permetent escriure. Estic preparant una nova novel·la que havia abandonat, però que ara reprenc. M’estic divertint molt”. Una feina que compaginarà amb les sessions de fisioteràpia abans de tornar a televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa