Ricky Merino: “Hi ha gent que es llicencia a la Complutense i jo, a Operación Triunfo”

El cantant mallorquí defensa el concurs: "Vaig ser molt fan com a espectador i després em van donar la gran oportunitat de la meva vida"

El cantant i actor Ricky Merino ho té clar. Tres anys després de la seva participació a ‘Operación Triunfo’, el mallorquí defensa en una entrevista a ‘LOC’ que “hi ha gent que es llicencia en una facultat, en una universitat -a la Complutense de Madrid o a la Universitat de Sevilla- i jo vaig estar a l’Acadèmia d’Operación Triunfo, no té res de negatiu”. I afegeix: “M’encanta ‘Operación Triunfo’. Vaig ser molt fan com a espectador i després em van donar la gran oportunitat de la meva vida. Els estaré eternament agraït. Per això l’etiqueta de “triunfito” no és una cosa que em vulgui treure”. 

A més, el cantant mallorquí també lamenta l’homofòbia que hi ha al món de la música: “A un company molt pròxim, algú li va dir ‘quina pena que ets gai, perquè ets un producte que podria agradar a les nenes’. I em sembla horrible que algú, encara ara, pensi que ets més mainstream per ser heterosexual i que per ser homosexual el teu públic es redueix a una minoria. És veritat que a mi ningú de la indústria m’ha dit res. Però veig aquesta situació al meu voltant”.

Ara mateix, Merino té parella, i preguntat per si es vol casar i tenir fills, respon: “Ai, no ho sé. Ni m’ho he platejat. Jo crec que, encara que tingui 34 anys, em continuo sentint de 26. Això li està passant molt a la gent de la meva generació. Els nostres pares es casaven als vint-i-pocs i tenien fills, i nosaltres som d’una generació que no vol créixer. Jo tinc la mentalitat com si estigués encara en la dècada dels 20, encara que no hi soc”.

Nou comentari