Ricard Ustrell cessa un col·laborador per un comentari homòfob

Daniel Estulin ha dit que "s'ha demostrat àmpliament que els nens de parelles homosexuals tenen una probabilitat molt elevada de suïcidi, tenir una família futura disfuncional, depressió, etc"

El periodista i presentador del programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, Ricard Ustrell, ha anunciat que cessa un col·laborador del seu programa després de fer una piulada homòfoba. Es tracta de Daniel Estulin, qui ha dit que "s'ha demostrat àmpliament que els nens de parelles homosexuals tenen una probabilitat molt elevada de suïcidi, tenir una família futura disfuncional, depressió, etc".


Després de veure aquest tuit, Ustrell ha fet una piulada des del seu compte afirmant: "No ho puc acceptar ni tolerar. Fins aquí la col·laboració de Daniel Estulin a 'El Suplement'". 
Comentaris
aquest stulin, suposat exespia rus sempre ha explicat històries molt absurdes
JRRiudoms
És el dolent de la tolerància: fins que un no diu quelcom que no estigui ben vist pel qui tolera, no hi ha cap problema... Males maneres de despatxar a algú. Atentament
Bauma
Ostres aquets es dels de la floreta al cul, encara no s`ha tiran un pet i vinga totes les xarxes a explicar-lo. De quina familia vens?.
Bauma
Perdona, no tenia que preguntar per la teva familia et demano que amb disculpis, per que la veritable pregunta te que ser, qui es el teu padrí!!!

envia el comentari