Revelen el moment en què Olga Moreno va sentenciar a Antonio David Flores

La notícia de la separació d’Antonio David Flores i Olga Moreno ha omplert hores de televisió, ràdio i pàgines dels mitjans de comunicació. Tot i que no hi havia manera que els protagonistes confirmessin la notícia que va donar la revista ‘Lecturas’, finalment, i després de deu dies, l’exguàrdia civil va donar la cara i va reconèixer que el matrimoni amb la dona de la seva filla petita estava, efectivament, trencat des de feia temps.

I poc a poc van trascendint els motius d’aquesta separació. El periodista Antonio Rossi comentava a ‘El Programa de Ana Rosa’ com Olga es va veure implicada en el procés judicial d’alçament de béns del seu marit: “En aquest moment li va caure la bena dels ulls“. L’exconcursant de ‘Supervivientes’ hauria descobert propietats i ingressos econòmics del seu marit dels quals ella no estava al corrent, segons el periodista. “Ella es va veure a la presó”, ha assegurat Rossi.

A més, ha afegit: “Descobreix que ha signat com a administradora i forma part d’una xarxa de societats“. Olga podria tenir un greu problema judicial per culpa del seu marit i el tertulià de Telecinco ha assenyalat, en defensa de la sevillana: “Ella desconeixia el que havia signat”. “Descobreix que hi ha diners que ha cobrat la parella, o Antonio David, que ella desconeixia”, ha insistit el periodista.

Olga Moreno | Telecinco
Olga Moreno | Telecinco

En aquest sentit, Rossi ha continuat: “Desconeixia fins i tot que no s’havia pagat la pensió dels nens”. El tertulià també ha assegurat que Olga “es creia el testimoni del seu marit, no l’havia qüestionat mai”. Antonio David argumentava, en relació al motiu pel qual no pagava els diners de la manutenció que “aquests diners formaven part d’una societat, i quan ens vam separar s’ho va quedar tot ella”, referint-se a Rocío Carrasco.

Antonio Rossi ha comentat que “Olga es va posar en contacte amb una de les persones que formen part del procés per a demanar-li ajuda“. D’altra banda, ha deixat clar que la sevillana “s’obre a la possibilitat de fer entrevistes i guanyar diners per a ser independent”.

Nou comentari