El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen què va dir Mila Ximénez després de veure el documental de Rocío Carrasco: “És un torturador”
  • CA

Ja fa una setmana que moria Mila Ximénez com a conseqüència d’un càncer de pulmó. I després del fitxatge de Rocío Carrasco per ‘Sálvame’, aquest dijous la filla de Rocío Jurado es va trobar al plató del programa de les tardes de Telecinco amb Jorge Javier Vázquez i els seus nous companys. El presentador recordava a Mila Ximénez, ja que el plató porta el seu nom, i feia un aclariment després de l’enrenou que es va generar davant la presència d’Antonio David Flores en el comiat de la periodista.

Era una cosa que no volia aclarir immediatament després de la mort de Mila Ximénez, però tant la direcció de ‘Sálvame’ com el presentador badaloní han cregut que era necessari. Mila Ximénez estava convocada per a participar en el primer programa de ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, però no va poder assistir perquè no es trobava bé.

La seva posició fins llavors havia estat una i la presència d’Antonio David Flores en el tanatori després de la seva mort va fer pensar que així continuava sent, però Jorge Javier Vázquez ha revelat el que va pensar la seva amiga en veure la docuserie: “Les seves paraules van ser aquestes, t’ho juro que Mila aquella tarda xerrant va dir ‘és que amb tot el que jo he vist, Antonio David no és un maltractador, és un torturador’”.

Mila Ximénez se sentia “utilitzada” i “enganyada”

Un dels directors del programa va parlar també amb la periodista i li va dir sentir-se “utilitzada” i “enganyada”, de manera que tenia clara la seva “posició” en aquesta història. Per la seva banda, María Patiño donava les gràcies a Jorge Javier per fer-ho públic, ja que li va semblar “fastigosa” la forma en què Antonio David “va utilitzar” a Mila Ximénez en la seva “guerra”: “Em va ajudar a veure com la va utilitzar… donar a entendre que tenia el seu suport en el moment en què ens acomiadàvem d’ella…”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa