El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen com van ser les últimes hores de Verónica Forqué
  • CA

La mort de Verónica Forqué aquesta setmana, amb només 66 anys, agafava per sorpresa a tothom. I molt s’ha parlat sobre quins van ser els motius que la van portar a prendre la decisió d’acabar amb la seva vida, i com es trobava els últims dies. I ara, ‘Informalia‘ ha revelat com va ser les últimes hores amb vida de la popular actriu. Aquest digital assegura que va estar acompanyada a casa seva per la seva única filla, María (31), i per una amiga, que finalment va donar la veu d’alarma als veïns quan es va trobar el cos sense vida de l’actriu.

Així, l’actriu madrilenya va rebre aquell matí a la seva casa del carrer Víctor de la Serna, veïna del Parc Berlín de Madrid, la visita de la seva filla, amb qui va estar esmorzant: “S’havia pres alguna cosa a la cuina, pot ser que un suc de taronja“, han relatat diverses fonts a ‘Informalia’. Sobre les 11 del matí, la jove influencer va demanar un VTC i va abandonar el domicili.

Verónica Forqué mor als 66 anys - Europa Press
Verónica Forqué | Europa Press

María va deixar a la seva mare amb una amiga. Després, aquesta va descobrir a la intèrpret sense vida al lavabo. Seguidament va trucar a la jove perquè tornés a l’habitatge, avisant-la que havia trobat a la seva mare estirada a terra, inconscient, i que a més havia trucat al 112 després d’intentar reanimar-la sense èxit. María va tornar ràpidament a la casa.

A la seva tornada i, sabent que els serveis d’emergències havien certificat la mort de la seva mare, la jove va quedar petrificada a la porta de l’edifici, negant-se a entrar: “No vull pujar a veure-la, no vull pujar a veure-la...”, cridava, segons els veïns.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa