El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja explica com va ser el retrobament entre la seva mare i Kiko Rivera
  • CA

Molt s’ha parlat aquests dies sobre el retrobament familiar que va tenir lloc la setmana passada entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja, després que ell viatgés a Cantora des de l’illa canària de La Graciosa com a conseqüència de la mort de la seva àvia, Ana Martín. Amb el DJ també hi van anar Raquel Bollo, Anabel Pantoja i Isa Pantoja, i ha estat aquesta última qui ha donat tots els detalls sobre com va ser aquesta trobada.

Isa Pantoja ho ha explicat a ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a tertuliana. “El meu germà i la meva mare es van abraçar i va ser súper emotiu… nosaltres ens vam quedar una mica enrere, necessitaven el seu moment després del que ha passat”, ha començat explicant la filla de la cantant. En aquest sentit, ha confessat que “a mi m’emociona perquè és com si no hagués passat el temps, sé que per a la meva mare va ser increïble que estigués ell allà, i jo després vaig abraçar a la meva mare”.

Isabel Pantoja i Kiko Rivera Telecinco

En relació a la conversa que van tenir els germans amb la seva mare a Cantora, Isa ha assenyalat que “no vam parlar del que havia passat, només de la situació que hi havia a Cantora i poc més”. A més, la tertuliana ha explicat que la conversa va ser “com si no passés res, vam parlar de nosaltres, dels nens, li vam ensenyar vídeos d’Albertito, Carlota, Ana, anècdotes de tot aquest temps…”.

“Va haver-hi llàgrimes per part de tots, pel retrobament, per la situació i això va ser un ‘xoc’ total, veure a la meva mare així, destrossada com mai l’he vist”, ha afegit. A més, Isa ha assegurat que la conversa va acabar entre llàgrimes i amb una divertida conversa sobre els fills de tots dos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa