El retorn d’Ana Obregón a la feina no és definitiu

L'actriu i presentadora farà les Campanades a TVE amb Anne Igartiburu

La vida es va aturar per a Ana Obregón quan el mes de maig va morir el seu fill, Aless Lequio. Tots els seus projectes professionals van quedar en ‘stand by’ i ara s’ha sabut que tornarà a aparèixer públicament fent les Campanades d’enguany a TVE, al costat d’Anne Igartiburu. Amb aquesta notícia, semblava que Ana Obregón reprendria tots els projectes professionals que va aturar ara fa sis mesos, com l’obra de teatre ‘Falso directo’, que havia de fer amb Andoni Ferreño. Però la revista ‘Semana’ anuncia que potser no serà així.

Ana no es planteja tornar als escenaris, segons asseguren des del teatre Amaya -on s’anava a estrenar la citada obra- a la revista del cor. “No hi ha cap canvi, tant de bo. Aquesta producció es va aparcar. Des de la productora no tenim cap notícia i al teatre no tenim cap data. Sabem que no es reprèn ni la producció ni els assajos ni res”, diuen a la revista quan els pregunten per una possible tornada. El fet que Ana Obregón estigui tornant a la seva rutina i a poc a poc accepti alguna proposta ha fet pensar que potser aquest només és el principi del seu retorn televisiu.

No obstant això, des del teatre el desmenteixen i insisteixen que, segons la informació que tenen, la cancel·lació no té volta enrere. “Entenc que sí, que és definitiu perquè això es va aparcar. Les altres persones involucrades en això estan amb altres produccions“, expliquen a la mateixa revista. Es van vendre entrades, la data d’estrena estava fixada i hi havia posada molta il·lusió fins que un cop molt fort va arribar a la vida de l’actriu. Caldrà esperar més temps per veure Ana Obregón reprenent al 100% la seva vida professional.

Nou comentari