El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La relació sexual que va deixar a Suso sense paraules: “Jo no sabia què fer”
  • CA

Després de la trucada d’un convidat al programa ‘Animales Nocturnos”, Suso s’ha assegut al costat de Cristina Tárrega per a confessar una de les experiències sexuals que més li han cridat l’atenció. “Això jo no ho sabia…”, es llançava al buit el col·laborador mentre Cristina Tárrega analitzava detingudament l’experiència.

“Estava fent l’amor amb una noia i va estar tota l’estona deixant anar molt de líquid...”, deia sorprès Suso. No obstant això, Cristina i Ana Sierra li van treure importància al testimoni del seu company perquè això és “una cosa normal”. Suso estava al·lucinant amb el que va viure i, encara que elles normalitzessin l’assumpte, el col·laborador insistia: “Una cosa és que deixis anar una miqueta i una altra és que sigui molt de líquid”.

Cristina Tárrega li contestava que ella s’ha estat informant sobre això i que és una cosa molt normalitzada. Suso, per part seva, seguia sense entendre res: “Però tanta aigua?”. La seva expressió ho deia tot i va començar a explicar que per a ell “va ser un desgavell perquè va ser necessari canviar els llençols i el matalàs”. Finalment, la presentadora li explica que aquest orgasme li va generar ell, excitant-la massa, i la seva resposta va ser tot el contrari: “Jo vaig sentir que no sabia què fer”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa