El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño assegura que la relació entre Kiko Rivera i Irene Rosales és “dolentíssima”
  • CA

A Kiko Rivera i a Irene Rosales sempre se’ls ha vist, públicament, molt compenetrats, i mai s’han tallat en mostrar el seu amor a les xarxes socials. Alguns rumors apuntaven els darrers mesos que la parella podria estar travessant una crisi, però la realitat semblava desmentir-ho quan, aquest cap de setmana, Irene Rosales abandonava l’illa canària de La Graciosa -on s’hi havia desplaçat pel casament d’Anabel Pantoja- per tornar a Sevilla i estar amb el seu marit, que el dia abans havia perdut a la seva àvia i s’havia retrobat amb la seva mare, Isabel Pantoja.

Però ara ha sortit una nova informació, proporcionada per la periodista María Patiño. Durant una intervenció a ‘Sálvame’, el programa on treballa com a tertuliana, Patiño ha assegurat que la relació entre Kiko Rivera i Irene Rosales “no és que sigui dolenta, es que és dolentíssima”. “Hi ha un company que ho sap de molt bona font, i em dona moltes dades. La parella està molt malament”, ha insistit la periodista.

Kiko Rivera i Irene Rosales | Instagram @irenerova24
Kiko Rivera i Irene Rosales | Instagram @irenerova24

A més, María Patiño ha donat més dades: “Vaig frenar a aquest company la setmana passada perquè volia donar aquesta informació el dia que va morir Ana Martín. I jo sé d’on li ve, i té tot el crèdit”.

És possible que ara la parella faci una exclusiva o pengi fotografies seves a les xarxes socials per desmentir aquestes informacions, com ja ha passat en altres ocasions. Tot i que el periodista Antonio Montero ha opinat que “la relació se sosté per la paciència infinita que té Irene Rosales”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa