Sofia de Grècia era un dels pocs membres de la família reial espanyola que encara no havia manifestat la seva opinió sobre la separació de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin. Finalment, la periodista Paloma García-Pelayo ha aconseguit fonts properes a ella que filtren com s’ha pres la notícia la dona de Joan Carles I. Cal destacar que l’emèrit sempre s’ha mostrat molt unida al gendre, a qui hauria defensat fins i tot durant el judici. Tenint en compte com d’unida que està a la seva filla, però, era d’esperar que no li hagin agradat les fotos d’Iñaki de la mà d’Ainhoa Armentia quan encara no s’havia anunciat públicament que havia tallat amb Cristina.

Doncs bé, què opina Sofia sobre tota aquesta història? Primer de tot, considera que l’acte d’Iñaki ha estat “una traïció” i des d’El programa de Ana Rosa confirmen que les fotografies van enxampar-la “totalment desprevinguda”. De fet, la dona s’hauria quedat “molt impactada i encara més decebuda” en conèixer la notícia: “Sofia ha estat una de les poques que va protegir, donar suport i ajudar al gendre durant la condemna i l’entrada a presó. Mai no s’hauria imaginat que el pare dels seus nets pogués fer una cosa així a la seva dona. Ara mateix sent una decepció màxima cap a Iñaki, la que s’uneix a la seva tristesa i preocupació per la filla”.

I és que Cristina no ho té fàcil, tampoc. De fet, la periodista afegeix com va ser el famós cap de setmana secret a Ginebra en el que Iñaki i Cristina van decidir anunciar la seva separació en un comunicat: “La decisió d’interrompre el matrimoni formalment i públicament va trigar-se molt en prendre. Van ser moltes hores i a Cristina li va costar molt prendre la decisió de què farà amb la seva vida i com seguir la fórmula d’interrupció del matrimoni. Està travessant moments realment complicats, però de moment no es deixarà veure”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa