El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Quan la reina Sofia va fugir amb els fills disposada a deixar a Joan Carles I
  • CA

La primera vegada que la reina Sofia va enxampar al seu marit, Joan Carles I, sent-li infidel va ser durant el primer any de matrimoni, segons relata la periodista Pilar Eyre al seu blog de la revista ‘Lecturas’. “Va sorprendre el seu marit al llit amb una dona en una cacera en la qual es va presentar per sorpresa, tenia només 37 anys i s’acabava de morir Franco”, afirma Eyre, que revela que “entenent que a partir d’aquell moment el seu marit actuaria amb total llibertat, va fugir a l’Índia amb els seus fills, disposada a deixar-lo”.

Però va ser la reina Federica qui li va aconsellar que no el deixés mai. Sofia va entendre la lliçó perfectament, i va ser ella la que li va comunicar a Joan Carles que, passés el que passés, no voldria divorciar-se i seria reina fins que es morís.

La cronista reial també es refereix a l’afició per la caça que té l’emèrit. “L’últim any, abans del confinament, m’han comentat que, malgrat les seves limitacions físiques, el rei ha anat a caçar pràcticament cada setmana. Desapareguda Corinna, el seu gran amor, aboca a la caça tots els seus anhels, frustracions i aquests llegendaris atacs de còlera que només coneixen els seus íntims”, relata. 

I afegeix: “Les finques dels seus amics rics estan a la seva disposició, són ambients molt discrets, en els quals ningú s’anirà de la llengua. Té fins i tot una cadira especial per a poder caçar. Continua cobrant peces importants”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa