El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sofia, maleducada i grollera amb una reportera que li pregunta sobre Joan Carles
  • CA

Sofia de Grècia s’ha incorporat a la fotografia familiar en els premis Princesa d’Astúries, el que ha sorprès molt tenint en compte que era la seva aparició oficial des de la marxa del seu marit. Com si res hagués passat, Felip i Letícia posava al seu costat amb les filles també presents. Una foto que inevitablement feia pensar en l’absència de Joan Carles… Com era d’esperar, però, no va haver-hi cap menció a l’emèrit durant la cerimònia.

La família reial en els premis Princesa d'Astúries Europa Press

La família reial en els premis Princesa d’Astúries / Europa Press

Elionor va ser la gran protagonista de la nit, amb un discurs estudiat al detall amb la Covid-19 com a protagonista. Mirant a càmera, amb desimboltura i molt formal, la seva actuació va agradar molt als monàrquics. Però, com dèiem, el que més va cridar l’atenció va ser la presència en primera línia de Sofia.

Poques hores abans de l’inici del certamen, Sofia de Grècia era rebuda a Oviedo entre gran expectació. Les càmeres captaven diverses persones aplaudint-la i, fins i tot, victorejant-la. Ella responia amb l’habitual somriure i agitació de canell, mentre que una periodista aprofitava per apropar-se i fer-li una pregunta que provocava una reacció molt estranya en Sofia: “Ha tingut contacte amb Joan Carles?”.

La seva resposta? “Vaja, quina pregunta!“, deia en un to que evidenciava que ho havia considerat poc apropiat. 

Sempre ha mantingut una postura molt cordial i correcta amb la premsa, per la qual cosa descol·loca veure-la respondre de males maneres. No seria estrany, tenint en compte les circumstàncies, que no mantingués cap mena de contacte amb el seu marit. Ella, en canvi, sembla intentar deixar clar que per descomptat que parlen. Susceptible davant d’un tema espinós que els està provocant molts maldecaps. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa