Pilar Eyre revela què volen ocultar els Borbons amb la foto de Sofia i Elionor de la mà

La cronista assegura que no hi ha res de cert en la imatge d'harmonia que han volgut transmetre

A Letícia sempre la perseguiran les vergonyoses imatges davant la Catedral de Palma en les que se la veia intentant impedir que Sofia de Grècia es fes una fotografia amb les seves filles. Una imatge infantil i desconsiderada que va influir clarament en Elionor, que va apartar la mà de l’àvia en un gest ple de ràbia. Es va parlar d’aquella escena fins a l’avorriment i encara molts la tenen present. És per això que ha sorprès tant veure Sofia agafada de la mà de la seva neta gran per Mallorca.

S’ha parlat molt de la reconciliació miraculosa entre àvia i neta, qui sempre s’ha dit que no mantenen una relació gaire propera. Pilar Eyre ha centrat la columna de Lecturas d’avui en analitzar, precisament, aquesta foto que han volgut promocionar des de la Casa Reial. La cronista deixa clar que no es creu res: “No se les veu mai juntes i tenen molt poc tracte. Recordem el lament de Sofia a un dels seus cosins alemanys quan deia que no la deixaven veure les netes. Quan volia visitar-les havia d’avisar amb antelació i, com és lògic, van anar perdent el contacte amb els anys fins al punt que passen mesos sencers sense veure’s. Però si van a sopar s’agafen de la mà! Que no sigui molt normal veure una àvia caminant de la mà de la neta adolescent com si fos una nena petita no importa. Tampoc no importa que Sofia no sigui tendre de manera habitual. La reina emèrita és una professional i s’agafarà de la mà de la neta les vegades que calgui en la confiança que el moment de la catedral de Palma de fa tres anys no torni a repetir-se”.

Elionor i Sofia apareixen agafades de la mà a Mallorca - Europa Press
Elionor i Sofia apareixen agafades de la mà a Mallorca / Europa Press

També la neta petita, Sofia, intentava mantenir contacte físic amb ella. Els fotògrafs la van captar agafant-la del braç, un gest “poc natural” per a Pilar Eyre: “Cap de les dues no sabia com col·locar-se”.

Les dones de la família reial a Mallorca - Europa Press
Les dones de la família reial a Mallorca / Europa Press

Una imatge de família feliç que tindria Letícia darrere, segons la periodista: “M’imagino Letícia organitzant-ho tot, col·locant les filles estratègicament i demanant-les que no la deixessin anar passés el que passés”. Ningú no es creu aquest apropament de la família reial, més pendents dels fotògrafs que d’una altra cosa.

Comentaris

  M'importa 333 cagarros 11/08/2021 7:33 pm
  M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele
  M'IMPORTA333+1 12/08/2021 10:26 am
  No cal afegir-hi res més.
  M'importa 333 cagarros +1 12/08/2021 10:27 am
  TOT OK.

Nou comentari