La reina Sofia reapareix per regalar milers de litres de llet

La reina Sofia sempre ha destacat com un dels membres més solidaris de la família reial. Avui la seva fundació ha volgut ajudar el país i la gran crisi que travessa pel coronavirus i ha fet una generosa donació que molts esperaven des de feia dies. Mentre que el rei Felip ha col·laborat en l’enviament de material de protecció per als sanitaris, la seva mare ha tingut un gest amb la federació espanyola de bancs d’aliments i ha fet una donació econòmica destinada a l’adquisició de caràcter urgent de 265.000 litres de llet per distribuït entre els bancs d’aliments associats.

Una donació que vol assegurar l’activitat en els menjadors socials i ajudar a l’alimentació làctia de les persones necessitades, entre els quals destaca la presència de molts nens. Una donació que permetrà a la fundació disposar d’uns quants milers de brics de llet.

La reina Sofia no participa en cap acte públic des del passat 6 de març, quan va acudir al besapiés del crist de Medinaceli. Des que es decretés l’estat d’alarma que està confinada a casa, conscient que forma part del col·lectiu de risc. L’emèrita ha tingut un bon gest solidari, però són molts aquells que reclamen més donacions per part de la Corona. Caldrà veure si tenen algun altre gest. 

Nou comentari