La reina Sofia, amagada mentre el seu futur pren d’un fil

El rei Joan Carles acapara tota l’atenció mediàtica últimament. Els escàndols de corrupció l’esquitxen des de fa anys, però és ara quan s’estan filtrant més i més detalls. Està completament desaparegut, ocult entre els murs de La Zarzuela per no haver de donar explicacions al respecte. Però on és la reina Sofia mentrestant? Ella tampoc no ha aparegut públicament des de fa quatre mesos, un confinament molt llarg en el qual continua immersa.

La Casa Reial mai no havia estat tan en entredit, però l’emèrit no fa res per intentar millorar aquesta imatge tan malmesa. Ha optat per desaparèixer en combat, un silenci que preocupa perquè ni tan sols va acudir a la missa dedicada a les víctimes de la Covid-19. On és i per què no es deixa veure en un moment tan delicat? 

Molts es pregunten què passaria amb ella en cas que el rei Joan Carles decidís exiliar-se. I si el Congrés engega el camí de cara a eliminar la seva inviolabilitat? La reina Sofia entraria en el mateix paquet o es quedaria al marge? 

La reina Sofia reapareix   Fundación Reina Sofía

La reina Sofia, durant la seva última aparició pública / Fundación Reina Sofía

El seu futur també està a l’aire, ja que fins ara gaudia de bona popularitat però últimament són les princeses Elionor i Sofia les qui han agafat rellevància. Els més monàrquics estan preocupats per ella, ja que mai no havia estat oculta durant tant de temps. Caldrà esperar per veure quan torna a aparèixer públicament i com justifica la seva absència. 

Nou comentari