La reina Letícia reapareix per fer una videotrucada amb Mercadona

La reina Letícia ha estat confinada a La Zarzuela, sense poder sortir ni veure el marit i les filles per precaució. Recordem que va coincidir en un acte amb Irene Montero, que pocs dies després donava positiu en coronavirus, el que va obligar la família reial a sotmetre’s a un test. Tots quatre van donar negatiu, però va acordar-se que la Reina es mantindria separada de la resta per si de cas.

Els reis Felip i Letícia fan teletreball   Casa Reial

Els reis Felip i Letícia fan teletreball / Casa Reial

Els reis fan videotrucada amb el president de Mercadona   Casa Reial

 Casa Reial

Doncs bé, aquest dijous ha reaparegut després de dues setmanes i ho ha fet per començar a fer teletreball. La Casa Reial ha compartit unes imatges de Felip i Letícia fent una videotrucada en el despatx junts, per parlar amb el president de Mercadona i un parell d’assessors. 

Els Reis s’han interessat per la feina que està fent el supermercat per assegurar l’abastiment de productes. Han agraït la feina de distribució que estan fent, mentre que el president de l’empresa ha destacat el valor de la cadena agroalimentària. 

El president de Mercadona fa una videoconferència amb els reis   Casa Reial

El president de Mercadona fa una videoconferència amb els reis / Casa Reial

Després d’uns dies amb l’agenda oficial paralitzada, la Reina ha tornat a mantenir reunions via videoconferència amb diverses associacions. Sembla que començarem a tornar a veure-la, almenys via Skype. En aquesta ocasió ha optat per una americana blau marí i una samarreta d’estil navy a joc. Un look còmode i senzill per les primeres reunions telemàtiques des de Palau.

Nou comentari