El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Hores decisives per a la salut del marit de la reina d’Anglaterra: “L’han tornat a traslladar d’hospital”
  • CA

La preocupació pel duc d’Edimburg s’incrementa. Gairebé tres setmanes després del seu ingrés hospitalari, el marit de la reina d’Anglaterra segueix en observació en un centre. Els mitjans anglesos asseguren que aquestes són “hores decisives” per a Felip, de 99 anys, que ha tornat a ser traslladat d’hospital per tercer cop.

En un principi el van ingressar a l’hospital St Bartholomew’s, però el van traslladar a un altre especialitzat en problemes cardíacs perquè l’operessin allà. El Palau de Buckingham ha assegurat que la intervenció va ser “un èxit”, però el duc haurà de seguir ingressat uns dies més.

Avui s’ha sabut que han tornat a canviar-lo d’hospital, un mareig entre alguns dels hospitals més prestigiosos de la capital anglesa. Ara se centra en recuperar-se de l’operació cardíaca i seguir el tractament. Aquest no ha estat el seu primer ingrés hospitalari, però sí el més llarg. La dona del seu fill Carles, Camil·la de Cornualles, ha comentat que el duc està “millorant lleugerament” i que està rebent un tractament pel fort dolor que sent.

El duc d'Edimburg, hospitalitzat de nou / Europa Press
El duc d’Edimburg, hospitalitzat de nou / Europa Press

Els britànics temen que no s’estigui dient tota la veritat i que l’estat de salut del monarca sigui pitjor del que asseguren.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa