El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El rei Joan Carles talla les ales a la neta i li prohibeix anar de festa
  • CA

Victoria Federica està provocant un munt de maldecaps a la família reial. Que hagi començat a sortir amb un DJ no ha fet gens de gràcia a la infanta Elena, ja que considera que és una mala influència per a ella. La jove Marichalar és assídua a les discoteques més conegudes de Madrid, el que l’està col·locant en el centre del focus mediàtic perquè pràcticament cada cap de setmana l’enxampen bevent i ballant fins a altes hores de la matinada.

Jorge Bárcenas i Victoria Federica Instagram

Jorge Bárcenas i Victoria Federica / Instagram

Fonts properes a La Zarzuela informen que la Infanta li hauria cridat l’atenció a la filla, mentre que el rei Felip hauria advertit la germana perquè la controli. Doncs bé, ara ‘Informalia‘ va més enllà i assegura que fins i tot s’hi ha ficat el rei Joan Carles. Victoria Federica i el seu xicot haurien confirmat la seva assistència a la representació d’una òpera organitzada per la revista ‘Marie Claire’, però no van poder anar finalment perquè l’emèrit la va trucar per dir-li que no havia d’anar.

“Li va advertir que no podia anar a esdeveniments organitzats per mitjans de comunicació ni posar al photocall sense consultar prèviament al palau de La Zarzuela”. Una negativa que hauria afectat molt la jove, que hauria manifestat que li feia “moltíssima il·lusió” anar-hi.

Joan Carles i Victoria Federica /  Europa Press

Des del seu entorn expliquen que segueix sent una bona estudiant, però que simplement vol tenir una vida normal com la resta de noies de la seva edat. El rei Felip considera que està cridant massa l’atenció, el que no vol que es permeti tampoc el rei Joan Carles. Com acabarà tota aquesta història? Cedirà Victoria Federica a què li tallin les ales d’aquesta manera?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa