El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La germana de Joan Carles revela on està amagat
  • CA

La Casa Reial segueix completament hermètica pel que fa a on paren els reis emèrits. On són el rei Joan Carles i Sofía? La periodista Pilar Eyre assegura que es troben confinats a La Zarzuela (cadascú en una banda del Palau, el que fa que no coincideixin). Però és així? ‘Vanitatis‘ ha decidit preguntar a la família del Rei, amb l’esperança que algú s’anés de la boca.

La primera a qui han interrogat ha estat la infanta Margarida, germana del rei emèrit. El primer que ha sobtat? Que reconegui que no s’ha assabentat de l’escàndol financer que ha esquitxat el seu germà -i el posterior comunicat del seu fill Felip-: “Com, com, com? No en tenia ni idea. La veritat és que no he tingut temps de llegir el diari. He estat arreglant la meva roba i traient alguna cosa d’estiu per si de cas. Avui ho escoltaré en el telenotícies després d’esmorzar”, unes curioses declaracions tenint en compte que es tracta d’una persona invident des del naixement. 

“No sé res, i mira que fa un parell de dies vaig estar a La Zarzuela perquè em van dir que hi anés. D’aquestes coses no parlem molt, se li oblidaria”, diu sense donar-li més importància. Unes declaracions que recull la revista ‘¡Hola!’: “Va venir també María Zurita, la meva filla, amb Carlos, el seu fill. Com que estava el nen, Joan Carles ni tan sols va baixar a veure’ns perquè deia que no podia apropar-se a nosaltres perquè som transmissors del virus”.

La infanta Margarita amb la seva filla, María Zurita / Europa Press

Una manera de confirmar que el Rei es troba a La Zarzuela, encara que confinat i sense veure a ningú. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa