El Món
El rei Joan Carles puja a planta i comença rehabilitació

El rei Joan Carles ja ha estat traslladat a planta, segons confirma l’últim comunicat mèdic emès per l’hospital Quirón de Madrid. L’emèrit s’hi troba ingressat des del passat divendres, un centre on s’ha sotmès a una operació cardíaca en la qual li han implantat tres bypass. La recuperació està sent ràpida i tot va bé, segons expliquen els metges. Si a les últimes hores deien que ja podia caminar i que responia bé a la dieta blanda, ara afegeixen que ha passat bona nit “sense precisar suport vasoactiu“. 

La seva evolució segueix sent satisfactòria: “Ha caminat per l’habitació i realitza exercicis de fisioteràpia cardiorespiratòria”. 

El rei Joan Carles, a l'hospital  Europa Press (1)

Europa Press

Ara que ja és a planta, podrà rebre encara més visites, el que farà les delícies dels fotògrafs congregats a les portes de l’hospital. A les últimes hores hem vist la reina Sofia, els reis Felip i Letícia, la infanta Elena i els fills i, fins i tot, la infanta Cristina amb tres dels nens. Qui més s’hi aproparà?

La infanta Cristina i els fills visiten Joan Carles  Europa Press

 Europa Press

Infanta Elena, Froilán i Victoria Federica visiten el rei Joan Carles  Europa Press

 Europa Press

De moment l’emèrit se centra en recuperar-se i fer cas de tots els consells dels metges, que el tindrien molt vigilat. Demà es tornarà a emetre un nou comunicat amb les novetats en el seu estat de salut. Es preveu que passi la resta de la setmana ingressat, per això, per tenir-lo en observació. 

Nou comentari

Comparteix