El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Exclusiva de ‘Sálvame’: “Sabem on es troba el rei Joan Carles”
  • CA

María Teresa Campos sembla disposada a tornar a televisió. La presentadora ha estat un parell d’anys sense programa, el que li va donar ales per provar sort amb un canal de Youtube. Ara bé, òbviament… no és el mateix. I és per això que està movent fils per aconseguir un lloc fix a ‘Sálvame’. Aquesta setmana l’hem vist reaparèixer al plató del programa del cor, amb l’excusa de voler comentar la decisió històrica del rei Joan Carles d’abandonar Espanya. Doncs bé, només unes hores després d’aquesta col·laboració, María Teresa ha trucat al programa en directe per revelar una exclusiva. Una mesura desesperada per evidenciar que encara té molt a aportar?

Sigui com sigui, a l’audiència li ha agradat tornar a veure aquesta faceta de la presentadora. Els col·laboradors estaven parlant sobre la complicada situació que travessa la família reial quan rebien una trucada de María Teresa. La periodista els interrompia per revelar que tenia una exclusiva: “Sé on es troba el rei Joan Carles“. En aquests moments aquesta és una de les grans incògnites, per la qual cosa va aconseguir la seva atenció. 

“M’ha escrit un conegut meu. Crec que el rei Joan Carles està a Portugal, penso que a Cascais perquè les finestres de la casa d’Espirito Santo estan obertes. La meva font passa sovint per allà i em diu que en aquestes dates d’agost sempre estan tancades perquè el president marxa de vacances. Doncs també em diuen que el president de Portugal va estar a Madrid en una reunió privada amb el rei Felip VI fa un parell de setmanes”, deia.

María Teresa Campos torna a treballar a 'Sálvame' Telecinco

María Teresa Campos torna a treballar a ‘Sálvame’ / Telecinco

En cas de ser certa aquesta informació, podria sospitar-se que van arribar a un acord per allotjar el rei Joan Carles de manera provisional. Una opció que Antonio Montero també creu possible: “Està confirmat absolutament que l’emèrit es troba a Portugal. Va arribar a Azeitao diumenge a la nit. Ha estat rebut per la família Brito e Cunha-Espirito Santo. La finca és inexpugnable, així que serà molt difícil aconseguir una fotografia seva. Ara bé, l’alcalde de Cascais li ha ofert un palauet”. 

El rei Joan Carles, de vacances Europa Press

El rei Joan Carles, de vacances / Europa Press

De ben segur que els paparazzi s’hi traslladen aviat per intentar aconseguir la foto més buscada, una imatge que confirmi quina és la nova residència del rei emèrit. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa