El rei Joan Carles: “Que parlin de les meves amants, no dels diners”

Les columnes de Pilar Eyre sempre aporten algun detall sucós sobre la família reial. El rei Joan Carles és el protagonista de l’últim escrit de la periodista, que reflexiona sobre els escàndols financers que l’esquitxen: “Hi ha tantes coses que no sabem encara! Són molts anys d’impunitat, comptant amb la complicitat tàcita de molts polítics i periodistes!”.

Corinna, l’amant més famosa del rei emèrit, va dir a les cintes de Villarejo que considerava que Joan Carles era “com un nen”. Per què? “No distingeix què és legal i què no”. Ara sembla que la premsa internacional ha perdut la por a publicar informacions compromeses sobre Joan Carles: “Cada setmana ens assabentem de més anomalies econòmiques. Els delictes a Espanya no es poden jutjar perquè és inviolable, però… podria fer-se a Suïssa? Potser encara veurem el rei Joan Carles a la banqueta dels acusats”, es pregunta Eyre.

El rei Joan Carles, a La Zarzuela   Europa Press (1)

El rei Joan Carles, a La Zarzuela / Europa Press

Considera que seria una imatge que faria sagnar els ulls de tots aquells que van viure la transició: “I és que els temes de diners són els que menyscaben realment la figura d’un rei i, per tant, el que més por produeix”.

De fet, afegeix una anècdota que demostra que a l’emèrit només li importa que no treguin a la llum els escàndols econòmics que ha fet. Si parlen de les innumerables amants que ha tingut? No passa res: “Ah, parlaran de les meves nòvies? Doncs mentre parlin d’això m’és igual. No té importància“. De ben segur que la reina Sofia no opina el mateix.  

Nou comentari