El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El rei Joan Carles, “indignat, decebut i impotent” davant les filtracions
  • CA

El rei Joan Carles és notícia dia sí dia també des que comencessin a filtrar-se informacions sobre els seus negocis més tèrbols. Això provoca molt malestar a dins de la Casa Reial, però també entre el cercle d’amics de l’emèrit. ‘El Mundo‘ s’ha posat en contacte amb alguns d’ells, que revelen com està vivint tot aquest panorama. El més sorprenent? Que a sobre està indignat: “Sent un malestar profund, molta decepció i impotència. Sap que no pot fer res, perquè un rei no pot sortir a televisió a parlar”.

Són conscients que l’opinió pública el té sentenciat, el que els preocupa. Una acusació popular que indigna el rei Joan Carles: “Diu que s’estan barrejant veritats i mentides. No fa més que repetir que només pot aguantar”.

A més a més, aprofiten l’espai per carregar contra la Casa Reial directament. I és que els amics més propers al rei Joan Carles acusen l’equip de La Zarzuela d’haver “abandonat” l’emèrit a la seva sort per tal d’intentar ajudar el rei Felip: “Tenen la pretensió de blindar el rei Felip, però abandonant Joan Carles pot ser una equivocació perquè hi ha una amant despitada i cobdiciosa que pretén defensar-se atacant. (Corinna) és una bomba de rellotgeria”. 

Princesa Corinna i Joan Carles Europa Press

Princesa Corinna i Joan Carles / Europa Press

Creuen que la Casa Reial era coneixedora dels negocis tèrbols de l’emèrit? Així ho deixen caure, sembla: “No van fer bé la seva feina si ho sabien i no ho van frenar, o si no es van assabentar. On era l’equip de La Zarzuela? Els investigats són els que han involucrat i culpat el rei per defensar-se”. 

El rei Joan Carles travessa un dels seus pitjors moments, però de moment continua reclòs a La Zarzuela. Els esdeveniments van perjudicant més i més la seva imatge, per la qual cosa caldrà esperar a un moviment definitiu. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa